Більше 2300 осіб відвідали екскурсії на підприємствах Carlsberg Україна в 2015 році

На Львівській пивоварні, Київському та Запорізькому пивоварних заводах на постійній основі проводяться ознайомчі екскурсії для повнолітніх шанувальників пива.

Екскурсійна програма заводами Carlsberg Україна - це захоплююча подорож у світ пива, де гості підприємства знайомляться з повним циклом виготовлення бурштинового напою, від підготовки сировини до розливу в тару.

Для запису на екскурсію на будь-яке з представлених підприємств достатньо лише заповнити форму зворотного зв'язку на сайті компанії. Кожен бажаючий може записатися на екскурсію, як організованою групою, так й індивідуально. У разі індивідуального запису відвідувачеві буде запропоновано приєднатися до вже сформованої групи на конкретну дату. Максимальний розмір групи - 20 осіб.

Варто звернути увагу, що брати участь в екскурсії можуть тільки особи віком від 18 років. Всі екскурсії на завод Carlsberg Ukraine безкоштовні.

Київський пивоварний завод, відкритий в 2004 році, на сьогоднішній день є найсучаснішою броварнею в Україні. Загальна сума інвестицій, спрямованих на будівництво заводу, становить більше 68 млн доларів США. На заводі встановлено новітнє устаткування пивної промисловості виробництва Бельгії, Німеччини та Швейцарії.

Історія Запорізького пивоварного заводу бере свій початок з 1974 року. Але, приєднавшись до компанії Carlsberg Україна, підприємство було оснащене новим обладнанням, що дозволило йому стати передовим підприємством європейського типу з ефективним виробництвом і високим рівнем автоматизації технологічних процесів.

Мабуть, найцікавішим, з погляду історії, об'єктом екскурсії в сфері пивоваріння можна вважати Львівську пивоварню з її 300-річною історією. З 1999 року для Львівської пивоварні почався новий етап відродження і стрімкого розвитку: в модернізацію заводу було інвестовано більше 35 млн доларів США. Також весь час удосконалюється технологія пивоваріння, а якість продукції приводиться у відповідність до найвищих світових стандартів.

Світлана Веселовська, віце-президент з комунікацій компанії Carlsberg Ukraine:«Знайомство з технологіями і процесами пивовиробництва, а також докладна розповідь про особливості пивоварного процесу, безумовно, сприяє зміцненню довіри до брендів, а також руйнуванню міфів про пиво. Запрошуємо всіх бажаючих на власні очі побачити передові виробничі технології, переконатися в якості продукції та дотриманні вищих міжнародних стандартів на наших заводах».