«Львівське 1715» отримало Гран-прі у номінації «За найвищу якість світлого пива»

На ХХІ Міжнародному конкурсі від галузевої асоціації «Укрпиво», що традиційно проводиться в рамках Всеукраїнської акції «Свято пива - 2018», компанія Carlsberg Ukraine отримала 20 нагород. Гран-прі у номінації «За найвищу якість світлого пива» вибороло «Львівське 1715».

28 серпня 2018 року відбувся щорічний Всеукраїнський захід «Свято пива», організований асоціацією «Укрпиво». На урочистій події були оголошені результати XХІ Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод, а також пивоварного солоду.

Журі, до якого увійшли експерти з України, Чехії, Молдови та Білорусі, обирали кращі зразки пива різних українських виробників за кольором, смаком, ароматом, піною та іншими показниками.

Критерії, за якими оцінюється продукція, відповідають високим стандартам якості, тому отримані нагороди являються переконливими доказами того, що продукція - краща.

Цього року продукти Carlsberg Ukraine здобули 20 нагород: 5 Гран-прі, 7 Золотих і 8 Срібних медалей. Дипломами Гран-прі було нагороджено різні категорії продукції: сидр Somersby у номінації «За найвищу якість ліцензійного сидру»; квас «Квас Тарас Чорний» у номінації «За найвищу якість квасу»; пиво спеціальне «Seth & Riley’s GARAGE GRANNY’S ANTI-COMPOTE» у номінації «За найвищу якість ліцензійного спеціального пива»; пиво «Robert Doms Cоffee taste Ale» у номінації «За найвищу якість темного спеціального пива»; пиво «Львівське 1715» у номінації «За найвищу якість світлого пива».

«Бренд «Львівське» - національний бренд з багатовіковою історією, його обирає наш споживач за перевірену якість і відмінний смак. В цьому році пиво «Львівське 1715» було оцінено і експертами, які відзначили його найвищою нагородою» - коментує Леся Тарасенко, менеджер з маркетингу ТМ «Львівське».

«20 винагород на конкурсі такого рівня – це показник правильної стратегії та цінностей нашого підприємства. Заводи Carlsberg Ukraine ― добрий приклад того, як українська продукція може відповідати найвищим стандартам якості, а значить, успішно конкурувати на міжнародних ринках», – коментує досягнення компанії Оксана Голушко, менеджер з сертифікації та оцінки якості готової продукції Carlsberg Ukraine.