PJSC Carlsberg Ukraine відкликає партію квасу «Квас Тарас Білий» з полиць магазину

PJSC Carlsberg Ukraine відкликає продукцію квасу «Квас Тарас Білий» у форматі ПЕТ 1,5 л., що була розповсюджена через мережу магазинів «Сільпо», «Фора» і thrash! Це відноситься лише до партії з номером 27.08.19 B1 та терміном придатності до 25.12.19. Цю інформацію про продукт можна побачити на кришці пляшки.

Причиною цьому стало повторне бродіння в поодиноких пляшках, що призвело до збільшення вмісту алкоголю (приблизно до 2 об.%) та надмірному накопиченню CO2. Цей додатковий тиск CO2 може призвести до деформації та механічного пошкодження пляшки. З міркувань безпеки ці пляшки не слід відкривати, а зберігати у закритому пакеті та утилізувати. Напій є безпечним для здоров’я, але не рекомендований до вживання, враховуючи відхилення від початкових характеристик продукту. У зв’язку з цим уся партія була відкликана з полиць.

Споживачі, які вже придбали квас із зазначеної партії, можуть його повернути з відповідною компенсацією до вищезазначених магазинів за умови пред’явлення чеку. У випадку відсутності чеку для повернення товару слід звернутися на гарячу лінію за тел: 0 800 300080. Якість та безпека продукції є найвищим пріоритетом для компанії Carlsberg Ukraine, тому при виявленні певних розбіжностей із початковими характеристиками продукту, партію терміново зняли з продажу.

Ми шкодуємо про інцидент і просимо вибачення за заподіяні незручності. Якщо у вас виникли додаткові запитання ви також можете звернутися до гарячої лінії.