Повідомлення про проведення Первинного Запиту Пропозицій в рамках проведення тендеру «Прибирання виробничих приміщень, приміщень офісів, побутових приміщень, прилеглої території, прибирання на висоті та верхолазні роботи» (Київ)

ПрАТ «Карлсберг Україна» повідомляє про початок збору первинних пропозицій і запрошує компанії подавати свої пропозиції.

Дата початку прийому первинних пропозицій - з моменту публікації оголошення

Дата закінчення прийому первинних пропозицій – до 18.11.2021 р.

Просимо звернути увагу на необхідну якість продукту, умови оплати  - Оплата проводиться ЗАМОВНИКОМ за фактично надані послуги, шляхом безготівкового перерахування грошових коштів на поточний рахунок ВИКОНАВЦЯ з відстрочкою платежу 93 календарних дні, починаючи з першого дня за звітним календарним місяцем, в якому відбулося підписання двома сторонами актів здачі-приймання наданих послуг. Оплати проводяться тільки у платіжний день (на момент укладання договору, платіжний день - вівторок). Зразок договору на надання послуг додається.

Детальна інформація про умови, необхідні документи та формат надання Пропозицій міститься в «Закупівельній документації».

Надання послуг здійснюються згідно процедур , зазначених у ТЗ, які надсилаються за запитом.

Пропозиції необхідно направляти на електронну адресу: Tatyana.Gluskina@carlsberg.ua

Контактна особа: Глускіна Тетяна Сергіївна
тел .: 044 490 29 29, вн. 1093

Дане повідомлення носить інформаційний характер і не є офіційним повідомленням про проведення конкурсу. ПрАТ «Карлсберг Україна» не несе ніяких зобов'язань по укладанню будь-яких договорів з організаціями, які надали свої пропозиції.